Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Dutch Game Awards 2012

15 november 2012

De vijfde editie van Dutch Game Awards vindt dit jaar plaats op donderdag 22 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Tijdens het Control Industry Dinner worden de awards in 14 verschillende categorieën uitgereikt. De awards worden georganiseerd is samenwerking met Control Magazine. Nieuw dit jaar zijn de Guts & Glory Game Award en VNAP Best Game Animation.

De awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie. De Dutch Games Association heeft de Dutch Game Awards geadopteerd als de prijzen voor de Nederlandse Game Industrie. Dit jaar ondersteunen een aantal bedrijven de Dutch Game Awards middels sponsoring. GOC is een van die bedrijven.

In lijn met haar beleid om de creatieve industrie te ondersteunen sponsort GOC drie Awards: Best Visual, Best Music & Audio design en Best Original Game Design. Tijdens Game in the City op 22 en 23 november is GOC ook aanwezig op de marktplaats.

Genomineerden Best Visual Design

Genomineerden Best Music & Audio design
Genomineerden Best Original Game Design
Meer informatie: gameinthecity.nl en www.dutchgamewards.nl