Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Cursusdata tot en met juni 2016 ingepland

26 november 2015

Tegenwoordig heeft iedereen een drukke agenda. Het wordt daardoor steeds moeilijker om iets te plannen en ergens ruimte voor te maken. Wij weten uit ervaring dat een afspraak - met jezelf of met een ander - wanneer die tijdig in de agenda wordt gezet beter worden nageleefd. Daarom hebben we de data tot en met juni 2016 gepubliceerd. Zodat u nu al vast een training voor u of uw medewerker kunt inplannen.

Er zijn naast de trainingen die u van ons gewend bent ook een aantal nieuwe trainingen opgenomen. We willen er een paar uitlichten:

 • Training prakijkopleider
  • De rol van de praktijkopleider wordt steeds belangrijker in het begeleiden en opleiden van leerlingen. Met deze training is hij beter in staat leerdoelen van leerlingen te realiseren.
   * De data van deze training worden uiterlijk 1 december bekend gemaakt. U kunt wel vast een optie nemen, dan krijgt u bericht op het moment dat de data zijn vastgelegd.
 • Training praktijkcoach
  • Voor hen die de training praktijkopleider hebben gevolgd is deze nieuwe training een verdieping.
 • Interactive Media Developer
  • Een uitgebreide opleiding bestemd voor dtp’ers, grafici, wegdesigners en vormgevers die zich willen bekwamen in het maken van (interactieve) publicaties en animaties voor tablet en web.

Klik hier voor het complete cursusoverzicht. In het overzicht staat per cursus de datum.