Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

CreAwards 2010

23 april 2010

Op 20 april reikte GOC in film-, congres- en expocentrum CineMec in Ede de CreAwards 2010 uit. De nieuwe prijzen zijn de opvolgers van de GrafimediaMasters: de prijzen die erkenning geven voor praktijkleren in de creatieve industrie.

Drie erkende leerbedrijven waren genomineerd voor de titel van Beste leerbedrijf 2010: 3Dimerce in Eindhoven, JVR Audiovisual in Roosendaal en de uiteindelijke winnaar apsbb in Heeswijk-Dinther. De prijs werd overhandigd door Cees Verweij, voorzitter van Koninklijke KVGO. Hij citeerde het juryrapport dat apsbb onder meer roemde omdat het al haar medewerkers betrekt bij het opleiden van stagiairs. Aansluitend waren de praktijkopleiders aan de beurt. De bloemen - uit handen van Joke Hubert, voorzitter van FNV-Kiem - waren er voor de genomineerden Eskander Pouyan van Imago Printing en Anna Rotmans van JSO. Maar de CreAward voor de Beste Praktijkopleider van 2010 ging naar Rahim Ali van TDS Printmaildata. Volgens de jury een betrokken vakman die zich door zijn achtergrond prima kan verplaatsen in de huid van een stagiair. Ter afsluiting van de CreAwards reikte CNV Dienstenbond-bestuurder Gert-Jan Seffinga een Award uit voor de speciale vermelding die de jury toekende aan Drukkerij Calff & Meischke in Amsterdam. Volgens de jury een bedrijf dat "het opleiden van huidige en toekomstige medewerkers centraal stelt en actief betrokken is bij het onderwijsveld." Meer weten over de Creawards?