Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Boodschap Ja-maar show slaat aan bij KVGO-leden

19 maart 2013

 Sociale innovatie. Wat bedoelen we daar mee? Uitgebreide rapporten zijn beschikbaar, maar GOC, KVGO en FNV Kiem kiezen voor een andere aanpak. De KVGO-leden en hun medewerkers in het zuiden van het land kregen op donderdag 14 maart een ‘omdenksessie’ van de heren van ‘Ja-maar’ gepresenteerd. Spontaan werd op de vragen en sketches gereageerd. Zie problemen als feiten, dan ontstaat er ruimte voor creatieve oplossingen. Level met je gesprekspartner, pas je gedrag aan naar de houding van je gesprekspartner en verklein zo de kloof.
 
Ja-en daar moeten we wat mee! Werkgevers en werknemers die actief aan de slag willen kunnen nu al terecht bij GOC en C3 voor veel verschillende trajecten, ook op maat. Neem daarvoor contact op met de bedrijfsadviseur in uw regio. Via een speciale ESF regeling wordt het aantal mogelijkheden het komend jaar verder uitgebreid.