Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Afkijken mag!

14 juli 2011

Afkijken mag: GOC brengt trends in leren in kaart

‘Afkijken mag' is de sprekende titel van een nieuwe GOC-uitgave over leren en leerstijlen in het bedrijf. Een boek en een werkboek bestemd voor werkgevers, werknemers en praktijkopleiders. Wat in het basis- en voortgezet onderwijs ten strengste verboden is, is bij het leren in de beroepspraktijk juist heel belangrijk: afkijken en overnemen wat goed en nuttig is. GOC deed het afgelopen jaar onderzoek naar trends in leren en stelde vast dat het kennis en ervaring delen met anderen, het samen leren en ontwikkelen steeds gebruikelijker wordt.

Wat zijn de grootste trends in leren en waarmee behalen we de hoogst mogelijke kwaliteit? Dat waren de centrale vragen in het GOC-onderzoek. GOC maakt zich al jaren sterk voor personeelsontwikkeling in de creatieve industrie. Onder het motto ‘Voortdurend ontwikkelen en leren: de toekomst begint vandaag' wordt daarbij stevig ingezet op het belang van ‘een leven lang leren'. Met het onderzoek naar de trends in leren wil GOC een bijdrage leveren aan de effectiviteit van al die leer- en ontwikkelprocessen. Dat levert interessante inzichten op die samen met vertegenwoordigers uit de creatieve industrie zijn vertaald in praktische aanbevelingen en tips. Je kunt de publicatie downloaden of bestellen op www.goc.nl/afkijkenmag.