Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Haal jij het beste uit je stagiair?

11 oktober 2011

Twee jaar geleden heb je kennis kunnen maken met de ‘Generatie Einstein’ en hoe je met deze passievolle en ‘snelle’ generatie om kunt gaan. Vorig jaar heb je het ‘FISH gevoel’ kunnen ervaren en geleerd hoe je je werkplek nog interessanter, energieker en leergerichter kunt maken. En nu stellen we ons de vraag ‘leert iedereen op dezelfde manier?’. ‘Betekent die uitleg voor iedereen hetzelfde?’ Het antwoord is: nee! Dit jaar gaan we de wereld van leerstijlen in de spotlight zetten. Op een verrassende manier ga je zelf verschillende leerstijlen ervaren én in beeld brengen. Je kunt het geleerde direct de volgende dag samen met je stagiair toepassen. Je zult zien dat je het beste uit je stagiair haalt als je rekening houdt met zijn of haar leerstijl. En ken je je eigen leerstijl eigenlijk wel?

Geinteresseerd? Hieronder vind je een sfeerinmpressie van de bijeenkomsten die dit voorjaar zijn gehouden en er zijn nog plekken vrij voor de bijeenkomsten in het najaar: 20 september in Amsterdam, Breda of Groningen.