Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Het Congres van VIGC

27 augustus 2018

VIGC is al meer dan 20 jaar actief als innovatie- en netwerkorganisatie voor de grafische industrie in de Benelux. Een organisatie die nauw aansluit bij de activiteiten en kennis van GOC. VIGC en GOC zijn daarom een partnerschap aangegaan. We ondersteunen daarom 'Het Congres' dat VIGC op 10 oktober 2018 in Congrescentrum Lamot in Mechelen organiseert. Met dit evenement wordt 20 jaar inspiratie en innovatie gevierd. 

Wil je weten wat er leeft in de (grafische)wereld en hoe je je kunt voorbereiden op een toekomst met potentieel, aarzel dan niet en schrijf je hiervoor in. ‘Het Congres’ is het ideale en een uniek netwerkmoment.

Het feestelijke programma bevat onder andere drie 360° interviews die vanuit verschillende invalshoeken de grafische sector belichten, twee wervelende keynotes en drie uiterst inspirerende cases van nationale en internationale bedrijfsleiders die u zullen meenemen in prikkelende verhalen doorspekt met persoonlijke ervaringen.