Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

over GOC

GOC creëert toekomst
Hoe ziet uw toekomst eruit? En wat betekent dat voor uw business? Succesvolle mensen wéten niet wat de toekomst brengt, maar zíen hoe het ook zou kunnen. Met fantasie en verbeeldingskracht. Twee cruciale eigenschappen in de creatieve industrie. Eigenschappen die wij al ruim negentig jaar in huis hebben. En waarmee we mensen en organisaties helpen hun toekomst vorm te geven.

Dat doen we door heel goed te weten wat er in de markt speelt en wat er nodig is. Door alle partijen te verbinden die ertoe doen: sociale partners, het rijk, bedrijven en opleiders. Door onderzoek houden we de beroepsprofielen actueel, die het uitgangspunt vormen voor de ontwikkeling en waar nodig aanpassing van de grafische beroepsopleidingen. Door mensen in beweging te brengen. Door ze individueel te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden en door collectieve ontwikkeling van de branche. Samen met de grafimedia- en communicatiesector ontdekken we nieuwe kansen en creëren we iets moois.

Aan instroom van nieuwe werknemers in de branche is weer meer behoefte. Voorlichting over de branche is samengevat in een film 'grafimedia beroepen in de spotlight'
Ook over het werken in de sector kartonnage en flexibele verpakkingen is een beroepenfilm gemaakt.

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29