Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

over GOC

GOC creëert toekomst
Hoe ziet uw toekomst eruit? En wat betekent dat voor uw business? Succesvolle mensen wéten niet wat de toekomst brengt, maar zíen hoe het ook zou kunnen. Met fantasie en verbeeldingskracht. Twee cruciale eigenschappen in de creatieve industrie. Eigenschappen die wij al ruim negentig jaar in huis hebben. En waarmee we mensen en organisaties helpen hun toekomst vorm te geven.

Dat doen we door heel goed te weten wat er in de markt speelt en wat er nodig is. Door alle partijen te verbinden die ertoe doen: sociale partners, het rijk, bedrijven en opleiders. Door onderzoek houden we de beroepsprofielen actueel, die het uitgangspunt vormen voor de ontwikkeling en waar nodig aanpassing van de grafische beroepsopleidingen. Door mensen in beweging te brengen. Door ze individueel te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden en door collectieve ontwikkeling van de branche. Samen met de grafimedia- en communicatiesector ontdekken we nieuwe kansen en creëren we iets moois.

Aan instroom van nieuwe werknemers in de branche is weer meer behoefte. Voorlichting over de branche is samengevat in een film 'grafimedia beroepen in de spotlight'
Ook over het werken in de sector kartonnage en flexibele verpakkingen is een beroepenfilm gemaakt.

GO! magazine GOC creëert toekomst

Bedrijven die sociaal innoveren hebben meer nieuwe klanten, meer tevreden medewerkers en een sterkere winstgroei. Als partner in sociale innovatie helpen wij organisaties te groeien of een nieuwe koers in te zetten. U leest er alles over in ons nieuwe GO! magazine met prachtige ervaringsverhalen

Laat u inspireren

C3 werkt aan de loopbaanoplossingen van morgen

Leve de loopbaan!
Samen met werkgevers en werknemers werken we aan vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en begeleiding van werk naar werk. Dat kan niet zonder eigen initiatief. Want wie van werken een feestje wil maken, moet zelf de slingers ophangen. Wij zetten de trap vast klaar voor iedereen die wil blijven groeien om mee te kunnen bewegen in elke dynamiek.

ga naar C3werkt.nl