Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

checklist introductie en stageplan

Een nieuwe medewerker voelt zich bijna nooit direct op zijn gemak en dat geldt zeker voor een nieuwe leerling. Het is altijd even wennen en het kost tijd en inspanning voordat een leerling zich helemaal thuisvoelt. Daarom heeft GOC een aantal handige tips en tools op een rijtje gezet voor een flitsende start.

Twee handige checklists

Checklist introductie en inwerkprogramma
Checklist eerste gesprek met de school

Naast de checklist hebben wij in het verleden digitale stageplannen ontwikkelt voor verschillende vakgebieden. Met het digitaal stageplan krijg je antwoord op de volgende vragen: wat moet de leerling tijdens zijn stage in ons bedrijf leren? Wat voor werkzaamheden kan ik hem laten doen? Hoe houd ik de voortgang van de stage bij? Waar moet ik de leerling op beoordelen? Met het stageplan van GOC maak je in een handomdraai een praktische stageplanning.

De huidige digitale stageplannen  zijn niet meer actueel vanaf schooljaar 2013-2014 en worden ook niet meer vernieuwd. Mocht je toch nog interesse hebben in de oudere stageplannen, dan kun je deze vrijblijvend opvragen door een mail te sturen naar onze binnendienst.