Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

onderwijsdiensten

GOC ondersteunt onderwijsinstellingen bij het uitvoeren of initiëren van hun taken. Dat gaat ver. Zo adviseren we onderwijsinstellingen bij het opzetten van nieuwe opleidingen, geven we aan hoe zij het beste keuzedelen kunnen inzetten en ondersteunen we bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van examens en kunnen we helpen bij de examinering. Bij alle onderdelen van het traject biedt GOC de helpende hand.
 
Met onze jarenlange expertise binnen het onderwijs fungeren wij voor veel onderwijsinstellingen als een prettige gesprekspartner, die van de hoed en de rand weet en waarmee onafhankelijk van gedachten kan worden gewisseld over toekomstige routes, of juist over de afhandeling en organisatie van de dagelijkse bezigheden.
 
Ons dienstenpakket omvat:


Meer weten over één van deze diensten? Klik op de naam van de dienst of lees meer in onze leaflet
 
Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning op een ander vlak? Neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar!
 

vragen?

Bel of mail gerust naar ons team onderwijs & onderzoek.

Ingrid Schilstra
i.schilstra@goc.nl 
  
0318-539181       
                                                                                  
 
Larissa Odendaal
l.odendaal@goc.nl

0318-539170
 
 
Jos Teunen (onderzoeker)
j.teunen@goc.nl

0318-539158
 
 
Annet Leeflang
a.leeflang@goc.nl

0318-539171