Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

onderwijsdiensten

De onderwijskundigen van GOC ondersteunen en adviseren MBO- onderwijsinstellingen bij verschillende onderwijskundige activiteiten. Bijvoorbeeld bij het opzetten van (nieuwe) opleidingen, het ontwikkelen van keuzedelen en examenontwikkeling. Gedurende het hele onderwijsproces kan GOC adviseren, maar ook invulling geven aan de praktische uitvoering of het projectmanagement. en ondersteuning leveren.

Met onze jarenlange expertise binnen het MBO-onderwijs fungeren wij voor veel onderwijsinstellingen als een prettige gesprekspartner, die van de hoed en de rand weet en waarmee onafhankelijk van gedachten kan worden gewisseld over toekomstige routes, of juist over de organisatie en uitvoering van de dagelijkse bezigheden.

Ons dienstenpakket:

Meer weten over één van deze diensten? Klik op de dienst.

Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning op een ander vlak? Neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar!

vragen?

Bel of mail gerust naar ons team onderwijs & onderzoek.

Jos Teunen (onderzoeker)
j.teunen@goc.nl
0318-539158      
                                                                                  
 
Annet Leeflang
a.leeflang@goc.nl 
0318-539171
 
 
Lise Daanen 
l.daanen@goc.nl

0318-539187
 
 
Tobi Boas
t.boas@goc.nl

0318-539152