Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

bijscholing docenten

Het niveau van het onderwijs in Nederland kan alleen maar in stand gehouden worden als ook leraren regelmatig worden bijgeschoold. Dat is niet alleen belangrijk voor de onderwijsinstelling, ook voor de leraar is het een vereiste, voor het behoud van zijn of haar lesbevoegdheid.

GOC adviseert in hoe onderwijsinstellingen bijscholing kunnen organiseren, op een wijze die aansluit bij de docenten, maar ook een duidelijke opbouw heeft voor de onderwijsinstelling. Zodat investeringen die gedaan worden ook na verloop van tijd een zinvolle investering zijn.

GOC biedt vakinhoudelijke trainingen aan voor werknemers in de grafimedia en ICT. Dit cursusaanbod kan ook interessant zijn in het kader van bijscholing van docenten. Momenteel heeft zich een groot aantal VMBO docenten aangemeld voor de GOC trainingen, onder andere Adobe Muse Introductie en SketchUp Introductie. Het cursusaanbod voor VMBO-docenten gaat tot de zomervakantie met name om oriënterende trainingen, na de zomervakantie wordt er een aanbod gedaan voor verdiepende trainingen.

Voor informatie over het trainingsaanbod kunt u contact opnemen met Henri van de Craats, tel 0318-539119, e-mail h.craats@goc.nl. De trainingen staan vermeld op de website bijscholing VMBO.

vragen?

Bel of mail gerust naar ons team onderwijs & onderzoek.

Jos Teunen (onderzoeker)
j.teunen@goc.nl
0318-539158      
                                                                                  
 
Annet Leeflang
a.leeflang@goc.nl 
0318-539171
 
 
Lise Daanen 
l.daanen@goc.nl

0318-539187
 
 
Tobi Boas
t.boas@goc.nl

0318-539152