Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen
  • Alliander - We want more
  • Punch
  • Landschap
  • De mens een merkwaardige trend
  • Wilde life

mediacompetenties

2020 begint morgen!
In 2013 waait een gure wind door de media- en communicatiesector; faillissementen en reorganisaties van uitgeverijen en drukkerijen beheersen het nieuws. Ook met de consumenten gaat het economisch minder goed, wel worden zij verwend met een almaar uitdijende hoeveelheid online content en dienstverlening. Daaraan verdient de sector helaas nog niet veel en daarom staat ieder bedrijf voor het dilemma hoe en waarin ze precies moeten investeren.

Als bedrijven en opleidingen alvast verder kijken dan de behoefte in het hier en nu, en nu al beginnen met het ontwikkelen en opleiden van mensen met de passende talenten....Maar wat zijn dan die talenten van 2020? Met vooruitziende blik ondernamen het A&O fonds Grafimedia en het BTB fonds Uitgeverijsector actie. Geholpen door GOC en ECP legden ze contact met 2020. Al snel kwam talentsupporter Renée van Zon op hun pad. Hij weet alles van de bedrijven en talenten van 2020 en laat ons kennismaken met de professionals in zijn netwerk. Rene uitnodigen in jouw bedrijf voor een interactieve workshop van 1.5 uur? Ook dat kan, kijk in de folder voor meer informatie.

Meer lezen over de Toekomstprofielen? Download dan de volledige publicatie 2020 begint morgen!

Prezi toekomstprofielen
In onderstaande presentatie word je door fictief personage Renée van Zon kort voorgesteld aan de 10 profielen van de toekomst.In the prezi below, you'll find the English version of our talentsupporter and ten employees in 2020!


Het project mediacompetenties is in 2008 gestart en bestaat uit drie fases. Klik hier indien je meer wilt weten over de achtergrond van dit project.