Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

opleiding & ontwikkeling

Hoe krijgt u een win-winsituatie zodat uw bedrijfsresultaten groeien en medewerkers zich in hun werk kunnen ontplooien? Hoe stimuleert u pro activiteit bij uw medewerkers? Wat moet u doen aan personeelsontwikkeling om over drie jaar de volgende bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren? Hoe krijgt u verdere professionalisering van de grond?

Medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van een bedrijf. Het is daarom noodzakelijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat ze meegroeien met ontwikkelingen in hun werk en hun vakgebied. En dat u medewerkers steunt in hun ontwikkeling, talenten stimuleert en samen met hen kijkt naar de toekomst.

GOC adviseert en ondersteunt al meer dan 90 jaar bedrijven bij de ontwikkeling van hun medewerkers. GOC biedt hiervoor onder andere de volgende diensten en producten aan:

Opleidingsplan
Met een opleidingsplan zorgt u ervoor dat u ook in de toekomst beschikt over goede opgeleide, gemotiveerde medewerkers. Een opleidingsplan legt een koppeling tussen de strategische doelen van een bedrijf en de ontwikkeling van medewerkers. Het plan geeft antwoord op vragen als: Waar willen we met het bedrijf naar toe? Wat betekent dit voor de competenties van de medewerkers? En hoe kan scholing daaraan bijdragen? Vaak bevat een opleidingsplan ook een planning van scholingsactiviteiten voor de komende jaren.

Talentontwikkeling
Babyboomers gaan met pensioen en het aantal schoolverlaters daalt. Talenten interesseren en vervolgens vasthouden wordt daarom steeds belangrijker. GOC ondersteunt bedrijven bij het vormgeven en uitvoeren van talentmanagement en – ontwikkeling.

EVC (Ervaringscertificaat)
Een ervaringscertificaat is een bewijs van wat vakmensen kunnen en weten. Een waardering van alle kennis en ervaring die een medewerker in de loop der jaren heeft opgedaan, vastgelegd in een objectieve rapportage. GOC ondersteunt medewerkers hierbij en biedt als erkend aanbieder een passend EVC traject aan voor offset drukken, vormgeven, nabewerken en DTP.

Maatwerktrainingen
GOC heeft jarenlange ervaring met maatwerktrainingen. De duur en de onderwerpen stemmen wij met u af, zodat deze goed aansluiten op de praktijk.
Voorbeelden:

• Training Van speelbal naar speler (stimuleren pro activiteit)
• Opleiding tot Praktijkopleider
• Opleiding tot jobcoach (begeleiden van mensen met een beperking)
• Leren Leren – Stimuleren van de leercultuur

Advies over personeelsontwikkeling
Onze specialisten helpen bedrijven met diverse vraagstukken over opleiding en ontwikkeling. Denk hierbij aan vragen als: Hoe stimuleer ik mijn medewerkers om zich te blijven ontwikkelen? Ons bedrijf wil graag een opleidingsadvies; kan GOC daarbij helpen? Hoe krijgen we verdere professionalisering van de grond? Wat voor subsidiemogelijkheden zijn er? 

Meer weten Opleiding & ontwikkeling?
Neem dan contact op met Henri van de Craats per e-mail (h.craats@goc.nl) of per telefoon: 0318-539119. Hij helpt u graag verder.

kies voor maatwerk

Zelf bepalen waar, wanneer en waarover je medewerkers opgeleid worden? Ga voor opleiding op maat!

meer informatie

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29