Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

leiderschap

Hoe kunt u uw impact als leidinggevende vergroten? Hoe doorbreekt u vaste patronen in uw bedrijf? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers als één team gaan functioneren? Hoe stimuleert u uw medewerkers om verbeteringen te bedenken en in actie te komen? Zijn zelfsturende teams de toekomst of hebben we hier te maken met een hype?  

Leiderschap verbeteren
De voortdurende veranderingen stellen hoge eisen aan medewerkers. Hoog én laag in de organisatie. Van bedrijven horen we steeds vaker dat ze van hun medewerkers verwachten dat ze pro actief en ondernemend zijn. Dat ze zich kunnen aanpassen aan de snelle ontwikkelingen, uit hun comfort zone stappen, met ideeën komen, continue verbeteren, verantwoording nemen, zich klantgericht opstellen en goed samenwerken.

Het beste uit deze medewerkers halen, vraagt om nieuw, ander leiderschap. Van leidinggevenden worden andere dingen verwacht dan in het verleden. Begrippen als inspireren, uitdagen, authenticiteit, vertrouwen, helderheid en integriteit zijn niet meer weg te denken. Goede leidinggevenden weten medewerkers voor zich te winnen en krijgen dingen gedaan. Met als resultaat een betere productiviteit en meer werkplezier en betrokkenheid.

Trainingen
GOC heeft jarenlange ervaring met maatwerktrainingen. De duur en de onderwerpen stemmen wij met u af, zodat deze goed aansluiten op de praktijk. Voorbeelden van trainingen:

• Leidinggeven aan veranderingen 
• Stimulerend leiderschap
• Coachend leiderschap
• Praktisch leidinggeven
Functioneringsgesprekken
Van speelbal naar speler (stimuleren van pro activiteit bij medewerkers)
• Effectief samenwerken met de teamrollen van Belbin
• Samenwerken in zelfsturende teams

Coaching en ondersteuning van leidinggevenden, teams en managementteams
GOC biedt coaching voor individuele leidinggevenden en teams, maar we ondersteunen ook complete managementteams. We begeleiden leidinggevenden om krachtiger en effectiever te functioneren en meer voldoening uit hun werk te halen. We helpen teams om de samenwerking te verbeteren, ieders kwaliteiten te benutten en betere resultaten te halen. We ondersteunen managementteams met vragen als: Waar staan we voor? Welke organisatieveranderingen zijn nodig? Hoe doorbreken we ingesleten patronen? Hoe kunnen we verspillingen reduceren? Hoe kunnen we de workflow optimaliseren? 

GOC werkt met coaches en organisatieadviseurs met verschillende expertises, die we door en door kennen. Allemaal ervaren professionals, met oprechte interesse in mensen, die uitblinken in goed luisteren, prikkelende vragen stellen, analyseren en confronteren.

Meer weten over leiderschap, organisatie- en teamontwikkeling?
Wilt u meer weten over hoe GOC u kan helpen met vraagstukken rond leiderschap, teamontwikkeling of organisatieontwikkeling? Neem dan contact op met Astrid de Rover per e-mail of per telefoon: 0318-539106. Zij helpt u graag verder.

kies voor maatwerk

Zelf bepalen waar, wanneer en waarover je medewerkers opgeleid worden? Ga voor opleiding op maat!

meer informatie

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29