Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Kandidaten uit brancheprofilering en vacatures matchen

een uitdaging

In de grafimedia- en kartonnagebranche zijn openstaande vacatures lastig in te vullen. Aanleiding voor GOC om op een aantal fronten te schakelen. Zo hebben we de BBL-opleiding Grafisch operator ontwikkeld om nieuwe instroom te kunnen scholen op mbo niveau. De opleiding wordt aangeboden in de techniekrichtingen drukvoorbereiding, offset-, flexo- en zeefdruk, digital print, snijden, vouwen, geniet brocheren, stansen en vouwplakken.

Lees meer...

GO! magazine

editie 5

GOC creëert meerwaarde. In onze nieuwe uitgave van GO! magazine delen ondernemers, hr-professionals en cursisten uit de sector hun ervaringen met jou. En ontdek je hoe we jou kunnen helpen. Met een aanbod dat varieert van een introductiecursus of een korte workshop tot een serie incompany trainingen of een BBL-opleiding. Download of bestel deze vijfde editie van GO! magazine en laat je inspireren.  

laat je inspireren...