Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Goede inhoudelijke discussie .....

over hoe om te gaan met de sterk en snel veranderende arbeidsmarkt die ook in de grafimediabranche wordt ervaren.

Doe mee aan het debat over de arbeidsmarkt- en opleidingsinitiatieven die nodig zijn om de branche te ondersteunen en stimuleren. Meld u aan en noteer de datum voor deze discussiemiddag met aansluitend een drankje en hapje in uw agenda:

donderdag 27 juni 2019 van 15.00-18.30 uur in Veenendaal

Voor deze middag hebben wij econoom en journalist Mathijs Bouman uitgenodigd. Met zijn visie op innovatie, automatisering en de arbeidsmarkt gecombineerd met harde feiten en humor levert hij de basis voor de discussie. Ook mengt hij zich in de discussie, die geleid wordt door dagvoorzitter Alex Kunst.
  • aanhef:

Programma

15.00 Ontvangst
15.30 Opening Alex Kunst
15.45 Presentatie Mathijs Bouman
16.45 Pauze
17.00 Stellingen en discussie 
18.00 Afronding
18.30 Netwerkborrel en een hapje

Goede inhoudelijke discussie afgesloten met hapje en drankje

Blijft er voldoende kennis in uw bedrijf en voor de branche wanneer steeds meer ervaren grafici vanwege hun leeftijd de branche verlaten? Hoe komt u aan nieuwe medewerkers als er geen geschoolde mensen meer van de vakscholen komen? Wat vraagt dat aan scholing?

Hoe kan het A&O Fonds inspelen op de veranderende arbeidsmarkt? Uw mening, adviezen en het vertalen van de wensen uit de grafimediabranche zijn belangrijk voor ons. 

Uw aanmelding voor deze gratis bijeenkomst in Veenendaal zien we graag tegemoet. De aanmelding is inclusief een drankje en hapje na afloop. Heeft u dieetwensen? Informeer ons daarover via info@aenofonds.nl.