Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Workshops: Leren leren

Cursusduur en studiebelasting: Beide workshops duren 3 uur.
Toetsing en afsluiting: Bewijs van deelname
Bestemd voor: kan voor alle medewerkers van een organisatie.
Kosten: € 1350,00 (excl. btw)
Oftewel: effectief en doelgericht ontwikkelen.

Een leven lang leren en ontwikkelen! Een uitspraak die we vaak horen en lezen. Voor zowel medewerker als bedrijf is het duidelijk dat iedereen moet blijven leren en ontwikkelen, om competent en inzetbaar te blijven. Maar hoe pak je leren en ontwikkelen aan?

Een leven lang leren en ontwikkelen! Een uitspraak die we vaak horen en lezen. Als medewerker en bedrijf is het duidelijk dat iedereen moet blijven leren en ontwikkelen, om competent en inzetbaar te blijven. Maar hoe pak je leren en ontwikkelen aan?
Bij GOC weten wij dat actief bezig zijn met de duurzame ontwikkeling nodig is voor jong en oud. Tenslotte willen wij met onze werknemers optimaal presteren. Het ontwikkelen van werknemers en teams is dan van groot belang. Wij helpen de deelnemers na te denken over hun eigen ontwikkeling en het belang van leren. Door hen bewust te maken van hoe leren en ontwikkelen werkt, kunnen ze de volgende stap zetten. De workshop Leren leren helpt organisaties én hun medewerkers om optimaal te kunnen functioneren. Nu en in de toekomst.

Doel
In twee workshops gaan we actief aan de slag met het leren leren.

In de eerste workshop staat de medewerker centraal. Waarom is het verstandig om te blijven ontwikkelen? Wat is leren en welke leerstijl heb ik? Hoe denk ik eigenlijk over mijn eigen leren en ontwikkelen?

In de tweede workshop ligt de focus op het leren. We kijken naar de verschillende onderdelen binnen het leren, ook in de organisatie. We geven tips en kijken hoe u belemmeringen weg kunt halen en het leren kunt activeren. We eindigen de workshop met een concreet toekomstplan.
WORKSHOP 1: PERSOONLIJKE LEERONTWIKKELING

• Ontwikkelen
• Zelfreflectie
• Bewustwording
• Jouw leerstijl
• (leer)motivatie
• Eigen inzetbaarheid

WORKSHOP 2: EFFECTIEF LEREN ( IN ORGANISATIES)

• Leercultuur
• Leren leren
• Leren in de organisatie
• Leren op leeftijd
• Scholing
• Jouw toekomstplan
€ 1.350,- (excl. btw)

GOC wijst je graag op de financiële voordelen waar je als bedrijf in de creatieve industrie van kunt profiteren. Klik hier voor meer informatie over de kortingen en subsidies die van toepassing zijn op ons aanbod.
Groepsgrootte
De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Cursusduur en studiebelasting
Beide workshops duren 3 uur. Bij iedere workshop hoort een individuele voorbereidende opdracht die 30-45 minuten tijd in beslag neemt.  Voor een optimaal leerrendement adviseren wij beide workshops te volgen met een tussentijd van 2 á 3 weken. Het is ook mogelijk 1 workshop te volgen.

Toetsing en afsluiting
Cursisten ontvangen na een succesvolle afloop van de workshop een bewijs van deelname.

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29    
                                                                                  
 

Cursusdata

  • Er zijn momenteel geen cursusdata bekend.
    Klik op 'Neem een optie', schrijf je in en GOC neemt contact met je op.