Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Kleurbeheer in elke printomgeving

Cursusduur en studiebelasting: Afhankelijk van jouw vraag, 1 a 2 dagen
Toetsing en afsluiting: Bewijs van deelname
Bestemd voor: Medewerkers van Grafi mediabedrijven en/of repro-printafdelingen binnen organisaties, die een voorspelbaar eindresultaat willen bereiken met printen in gewenste kleuren.
Kosten: € 945,00 (excl. btw) prijs per dag
Kleurbeheer in een printomgeving is een praktische training op de werkvloer waarin de basis van kleurenleer en kleurmanagement wordt behandeld in relatie tot diverse printers. De deelnemers leren hoe zij voorspelbare kleuren kunnen printen, op een praktische manier met de software en printer(s) waarmee zij dagelijks werken. Ze leren de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van kleurgebruik, de do’s en don’ts, maar bovenal: zònder gepuzzel hoe de juiste kleur op papier te krijgen!

Deze training is bedoeld voor iedereen die met kleur te maken heeft in een printomgeving. Het type of soort printer is niet relevant. Dit kunnen evengoed kleine desktop printers zijn als industriële printers, zowel toner als inkjet. Voor thuiswerkers of bij kleinere bedrijven om bijvoorbeeld de huisstijl optimaal uit te laten komen, maar... vooral bij grotere reproafdelingen van bijvoorbeeld gemeenten, omvangrijke bedrijven of centrale repro’s e.d. is het wenselijk als er een consistentie wordt bereikt in het printen van voorspelbare kleuren. Ook met het oog op verspilling. Er worden soms veel afdrukken gemaakt om uiteindelijke een afdruk te krijgen met de juiste kleuren. Hoe mooi zou het zijn als er direct in de gewenste kleuren wordt
afgedrukt?
Afhankelijk van de vraag kunnen de volgende onderwerpen in willekeurige volgorde aan bod komen bij de workshop 'Kleurbeheersing in elke printomgeving':
  • Inleiding Kleurbeheer
  • Gebruik van software
  • Kleuren waarnemen
  • Kleuren mengen
  • Additieve kleurmenging
  • Subtractieve kleurmenging
  • Partitieve kleurmenging
Steunkleuren
Nut van kleurbeheer
Kleurbeheer in iedere printomgeving
Praktijkgerichte workshop in het toepassen van kleurbeheer.

Een korte training van 2 dagen waarin de basis kleurenleer wordt ingezet. Je leert op praktische manier met de software en printer(s) omgaan waar je dagelijks mee werkt, met als doel voorspelbaar kleur te printen.
Zo leer je de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van kleurgebruik, de do’s en don’ts, maar bovenal: géén gepuzzel meer om de juiste kleur op papier te krijgen!
De eerste dag is theorie en een beetje praktijk, de tweede dag is vooral praktijk, toegespitst op je eigen werksituatie en voorbeelden die de eerste dag zijn aangedragen.
De training 'Kleurbeheer in iedere printomgeving' is een maatwerk training en duurt over het algemeen 2 dagen. De prijs is € 945,- per dag (excl. btw). Het aantal dagen is afhankelijk van de vraagstelling. Neem voor meer informatie contact op met de binnendienst via binnendienst@goc.nl of via 0318 53 91 19.
Het maakt voor deze workshop niet uit met welk soort printer je werkt, dit kan variëren van kleine desktop printers tot industriële printers, toner of inkjet.

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29    
                                                                                  
 

Cursusdata

  • Er zijn momenteel geen cursusdata bekend.
    Klik op 'Neem een optie', schrijf je in en GOC neemt contact met je op.