Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

ErVaringsProfiel

Cursusduur en studiebelasting: Individueel traject
Toetsing en afsluiting: onafhankelijk adviesrapport
Bestemd voor: Werkgevers en werknemers die opgebouwde (vak)kennis en kwaliteiten snel en volledig vast willen laten leggen.
Kosten: € 950 (excl. btw)
Een Ervaringsprofiel (EVP) is een ideaal  instrument voor zowel werkgever als  werknemer. Het maakt inzichtelijk over welke kennis, ervaring en competenties medewerkers beschikken en geeft aan binnen welke gebieden zij zich nog (beter) kunnen ontwikkelen. Werkgevers kunnen zo de kennis en vaardigheden van werknemers gerichter inzetten binnen het bedrijf, werknemers krijgen met het EVP meer inzicht in hun eigen kunnen en de mogelijkheden op het gebied van loopbaan en ontwikkeling. 

Doel
Je krijgt inzicht in je opgebouwde kennis en kwaliteiten ten opzichte van een landelijke standaard (zoals een diploma), zonder dat er een formele beoordeling plaatsvindt. In samenwerking met een begeleider stel je zelf een portfolio samen aan de hand van een gevalideerde procedure. Een '360 graden feedback' en een criteriumgericht interview zijn vaste onderdelen van het opstellen van het portfolio. Zo kom je tot een volledig en gestructureerd ervaringsprofiel waarin jouw algemene en beroepsspecifieke vaardigheden naar voren komen.

Lees ervaringsverhalen en het 8-stappenplan in onze EVP brochure.

De procedure is snel en duidelijk. Je vult een portfolio met diploma's, zelfgemaakte producten en andere ‘ervaringsdocumenten', zoals verslagen van functioneringsgesprekken. Deskundigen van GOC begeleiden je op afstand.

Het EVP richt zich vooral op zelf-inschatting, zelf-assessment en externe inschatting (360 graden feedback). Voor de reflectie op eigen kennis en kunde worden leidinggevende(n) en/of anderen uit je zakelijke netwerk betrokken.

Alles wordt gestructureerd in kaart gebracht, waarna wordt geanalyseerd welke vervolgstappen nodig zijn met betrekking tot je ontwikkeling en inzetbaarheid.

In het EVP project zit ook een beoordeling van de deelnemer aan de hand van een praktijkopdracht op de werkplek.
€ 950,- (excl. BTW) voor het Ervaringsprofiel. EVP is ook als onderdeel van een EVC-traject te volgen, de kosten daarvan zijn € 1.425,- (excl. BTW).

Benieuwd welke voordelen van toepassing zijn voor je organisatie? Neem dan contact op met de binnendienst via tel. (0318) 53 91 11 of mail binnendienst@goc.nl.
Het betreft een individueel traject en kan op eigen tempo afgerond worden. EVP kan als opstap naar een Ervaringscertificaat gebruikt worden maar het is ook als losstaand adviesrapport beschikbaar. EVP-trajecten zijn er momenteel voor de beroepen:

  • Drukken (digitaal drukker, flexo drukker, vellenoffsetdrukker, rotatieoffsetdrukker)
  • Nabewerken (snijden, vouwen, geniet brocheren, gelijmd/genaaid brocheren)
  • Webdesign en -development
  • Grafisch vormgever
  • DTP'er
  • Ordermanager (drukkerij, AV productiebedrijf, reclame- en communicatiebureau, uitgeverij)
  • Procesoperator druktechniek
Inschrijven
Je kunt je inschrijven d.m.v. de groene ‘Inschrijven' knop. GOC neemt vervolgens contact met jou op zodat je aan kunt geven welk specifiek EVP-traject je wilt doorlopen. Voor het EVP-traject maken wij gebruik van een digitale werkomgeving. Na inschrijving ontvang je hiervoor de benodigde gegevens zoals een link naar deze digitale werkomgeving en inloggegevens.

Maatwerk
Het ervaringsprofiel is ook als maatwerktraject beschikbaar. Naast begeleiding op afstand van GOC is er dan bijvoorbeeld ook intensieve begeleiding op de werkvloer mogelijk. Onze binnendienst legt de mogelijkheden binnen maatwerk graag uit.

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29    
                                                                                  
 

Cursusdata

  • Dit is een individueel traject. Je kan je direct inschrijven