Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

Crossmedia Adviseur

Cursusduur en studiebelasting: 12 dagen en één examendag
Toetsing en afsluiting: Branche erkend certificaat
Bestemd voor: De opleiding is ontwikkeld voor commerciële front- en/of backoffice medewerkers, die zich bezig houden met advies en verkoop van mediacommunicatieproducten. In deze functie moet men tegenwoordig in staat zijn de klant vanaf de conceptfase tot en met de realisatiefase te begeleiden, de juiste mediamix te kunnen adviseren en zorg te dragen voor de realisatie daarvan.
Kosten: € 4.295,00 (excl. btw)
Onze opleiding Crossmedia adviseur leert de cursist de transitie te maken naar een crossmedia adviseur die conceptmatig wil, kan en durft te denken. En krijgt inzicht in de strategieën, technieken en procedures die nodig zijn om een crossmediaproductie succesvol te realiseren. Er wordt gewerkt aan het opstellen van project- /mediaplannen waarbij de belangen van de klant en zijn boodschap voorop worden gesteld. Commerciële en communicatieve vaardigheden worden tijdens de opleiding verder ontwikkeld.
 
Resultaat
Centraal staat het doorgronden van het gehele traject van crossmediaal publiceren vanaf de intake met de klant tot en met publicatie en aftersales van een crossmediaproductie. De cursist krijgt inzicht in het huidige medialandschap, de te gebruiken
technieken en maakt kennis met de nieuwste mogelijkheden tot marketing en bedrijfspromotie. Ook is er aandacht voor ‘Design Thinking’ door conceptueel te leren denken, projectmanagement, workflowmanagement en het werken met teams.

Lees hier onze Crossmedia adviseur brochure met het ervaringsverhaal van drukkerij Weevers.
Hieronder een greep uit de onderwerpen van de blokken. Voor het uitgebreide programma van deze opleiding kun je contact opnemen met onze binnendienst via binnendienst@goc.nl of 0318-53 91 29.

BLOK 1
Jij, als crossmedia adviseur
 • hoe begin je met crossmediaal publiceren?
 • wat betekent dit voor jou?
BLOK 2
De klantbehoefte achterhalen
 • Verkennend gesprek met de klant
 • Het medialandschap
BLOK 3
Het concept
 • marketing
 • optimale inzet voor optimaal bereik doelgroep
BLOK 4
De realisatie
 • content creatie
 • workflow management
BLOK 5
Aftersales
 • projectmanagement
 • onderhoud en nazorg

 

De prijs van de cursus bedraagt € 4.295,- per persoon (exclusief btw, inclusief examen en catering).

Extra kosten voor herkansingen:
Herkansingsexamen praktijkcase € 325,00
Opnieuw aanbieden portfolio € 215,00

GOC wijst je graag op de financiële voordelen waar je als bedrijf in de creatieve industrie van kan profiteren. Klik hier voor meer informatie over de kortingen en subsidies die van toepassing zijn op ons aanbod.

Groepsgrootte
Maximaal 12 personen.

Cursusduur en studiebelasting
De opleiding bestaat uit 12 dagen en één examendag.

Toetsing en afsluiting
De toetsing van de gecertificeerde cursus Crossmedia Adviseur bestaat uit het samenstellen van een portfolio en een praktijkexamen in de vorm van een praktijkcase. Tijdens het praktijkexamen presenteert en verdedigt de cursist de praktijkcase. De cursist krijgt na succesvolle beëindiging het branche erkend GOC-certificaat Crossmedia Adviseur. Bij onvoldoende resultaat krijgt de cursist de gelegenheid de verschillende examenonderdelen te herkansen. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29    
                                                                                  
 

kies voor maatwerk

Zelf bepalen waar, wanneer en waarover je medewerkers opgeleid worden? Ga voor opleiding op maat!

meer informatie

Cursusdata

 • GOC (Veenendaal) donderdag, 13 september 2018