Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

EVP / assessments

Een ervaringsprofiel (EVP) is een ideaal instrument voor zowel werkgever als werknemer. Het maakt inzichtelijk over welke kennis, ervaring en competenties medewerkers beschikken en geeft aan binnen welke gebieden zij zich nog (beter) kunnen ontwikkelen. Werkgevers kunnen zo de kennis en vaardigheden van werknemers gerichter inzetten binnen het bedrijf, werknemers krijgen met het EVP meer inzicht in hun eigen kunnen en de mogelijkheden op het gebied van loopbaan en ontwikkeling. Het EVP bestaat uit het verzamelen van informatie met daarbij begeleiding op afstand, een criterium gericht interview en een rapportage.

Voordelen voor de werkgever
  • Inzicht in de competenties, kennis en ervaring die in de organisatie aanwezig zijn, die nog ontbreken en/of die nog meer ontwikkeld kunnen worden.
  • Input voor HR beleid (leren en ontwikkelen (waaronder scholing), mobiliteit, inzetbaarheid, competentiemanagement). 
  • Efficiënt na- en bijscholen (besparing van tijd en geld; inzicht in de scholingsbehoefte biedt de mogelijkheid het scholingsaanbod precies aan te laten sluiten.
  • Duidelijkheid over (brede) inzetbaarheid van medewerkers; voorkomen van onbenutte kwaliteiten.
  • Medewerkers op een praktische manier in beweging krijgen.

vragen?

Bel of mail gerust naar onze medewerkers verkoop binnendienst.

binnendienst@goc.nl
0318-53 91 29