Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

HRDeveloper

Samen met werkgevers werkt GOC eraan het niveau in de branche en de kwaliteit van het werk op hoog niveau te brengen en te houden. Investeren in mensen is hierbij minstens zo belangrijk als investeren in machines en apparatuur. GOC biedt een breed pakket van producten aan in de vorm van praktische instrumenten en cursussen, voor zowel werkgevers als werknemers.

HRDeveloper
In de HRDeveloper biedt GOC tal van nuttige tips en checklists voor werkgevers met betrekking tot personeelsontwikkeling. Van werving en selectie tot levensfasebewust personeelsbeleid, van leidinggeven tot ontwikkelen en beoordelen. Je vindt het allemaal in de HRDeveloper.

Voor meer informatie over de in-, door- en uitstroom van medewerkers kun je terecht bij C3 werkt!

Heb je vragen over het brede terrein van personeelsontwikkeling en opleidingsbeleid, of wil je weten op welke wijze GOC je kan ondersteunen?
Neem dan contact met ons op via (0318) 53 91 19.

Categorie├źn

pagina 1 van 1

C3 werkt aan de loopbaanoplossingen van morgen

Leve de loopbaan!
Samen met werkgevers en werknemers werken we aan vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en begeleiding van werk naar werk. Dat kan niet zonder eigen initiatief. Want wie van werken een feestje wil maken, moet zelf de slingers ophangen. Wij zetten de trap vast klaar voor iedereen die wil blijven groeien om mee te kunnen bewegen in elke dynamiek.

ga naar C3werkt.nl

KVGO bedrijfswijzer

Met de KVGO BedrijfsWijzer is het mogelijk om online 10 belangrijke bedrijfsfuncties te toetsen. U geeft de KVGO BedrijfsWijzer input door middel van korte vragenlijsten, na het invullen van deze vragenlijsten krijgt u daarna direct online advies.

ga naar de KVGO bedrijfswijzer